Mall začne tvořit internetovou televizi, přetáhl šéfproducenta Stream.cz

Ze Stream.cz odešel šéfproducent Lukáš Záhoř, který dal vzniknout populárním pořadům a seriálům jako jsou Kancelář Blaník, Autobazar Monte Carlo, Slavné dny, Jídlo s.r.o. apod. Nyní v rozhovoru pro Info.cz prozradil, že odchází do Mall Group. Ve společnosti provozující velké e-shopy v Česku a dalších zemích střední a východní Evropy začne vytvářet nové videopořady.

Zatím není zcela jasné, jakým způsobem bude Mall nově vytvářený videoobsah prezentovat. Sám Lukáš Záhoř vidí optimální řešení v tvorbě nové značky, která bude však na aktuální aktivity skupiny navázána a může z nich těžit. Mohl by tedy vzniknout nový videoportál podobný Stream.cz, který však nebude získávat návštěvnost z titulní stránky Seznamu, ale z internetových obchodů skupiny Mall.

Důvodem odchodu Lukáše Záhoře ze Streamu byl tlak nového managamentu čistě na ekonomickou výkonnost jednotlivých projektů. Snížila se vůle investovat do nákladnějších projektů s nižší a dlouhodobou návratností, které jsou však podle Záhoře nezbytné pro oslovování nových diváckých skupin a budování dobrého renomé značky.

Pro Mall bude nově tvořit také například i producent Milan Kuchynka, který patří do užšího tvůrčího týmu Lukáše Záhoře a právě on je zodpovědný za vznik Kanceláře Blaník a dalších úspěšných seriálů. Nedá se však očekávat, že tyto zavedené seriály budou nyní pokračovat na novém projektu Mallu.

Váš názor Další článek: V srdci Galaxie se to hemží planetami! Černá díra je svléká do naha

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,