Nest se spojuje s hardwarovým týmem Googlu, budou vyrábět chytrá zařízení pro domácnost společně

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 3

Názory k článku

avatar
10. 02. 2018 12:53

Rozumím, že teenageři ujíždějí na nových "hračkách", neberu jim to. Ale jsou chytré věci (já je tedy nepotřebuji a za moc chytré nepovažuji), a nebezpečné chytré věci, cokoliv co může ohrozit život člověka, či způsobit škodu na majetku, nemůže provozovat jen tak někdo. Takový kouřový senzor, případně měřič jakýchkoliv tělních hodnot, který je napojen, na nějakou nejistou službu, soukromé společnosti, která nemá žádnou odpovědnost, kdykoliv může danou službu ukončit (chybovat v datech, být napadena virem, zaměnit identitu), a s ní i hlavní funkce, dané "chytré" věci, která se tak stává pitomou, je špatně.
> Jakékoliv lékařské přístroje, mají vždy být certifikovány a měly by podléhat firmě, pod státním dohledem, s veškerou odpovědností.
> U ochrany majetku, různých typů zabezpečení to samé, zase v jiném oboru.
Poznámka: Opravdu mi uniká, proč bych měl mít chytrou televizi, chytré reproduktory, chytrý sporák, chytrý mixér, chytrý termostat a copak ještě, chytré koště ne? Abych přeplatil cenu, dostal křáp z Číny a až se Google či jiná společnost rozhodne, že nás je málo, či přijde nový výrobek, tak službu ukončí (nestalo by se to poprvé) a mně zbudou předražené krámy jak od "šmejdů". Ne, děkuji.
Poznámka: Vědí doufám lidé ještě, že to nejchytřejší mají v hlavě (mozek, kde bydlí), já jen, aby si jednou bez Googlu uměli třeba otřít, víte co.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor