Pitva: HDD/DVD rekordér LG RHT397H

Ze světa počítačů občas zavítáme do audio-video-foto techniky a nutno podotknout, že jde o výlety zajímavé. Tentokrát jsme se podívali do nitra diskového a DVD rekordéru.

Dnes se podíváme do vnitřností DVD rekordéru LG RHT397H s vestavěným pevným diskem, který se začal prodávat v polovině roku 2008 za cenu okolo 12 tisíc korun. Přehrávač disponuje DVD vypalovačkou a samozřejmě i DVB-T tunerem.

Vstupenkou do světa počítačů by bylo síťové rozhraní, to se však značkové rekordéry a přehrávače naučily až o pár měsíců později. Přehrávač nešlo připojit do sítě, filmy z počítače bylo možné přehrát jen prostřednictvím DVD disku anebo USB portu na čelní straně. Přehrávač odmítal poslušnost, mechanika se neočekávaně vysouvala a zavírala. Před naším zásahem hrál přehrávač mrtvého brouka, po opětovném složení ale začal vyjma mechaniky fungovat. Snad poprvé za dobu našich pitev jsme tak aspoň z části něco opravili. Co na tom, že nám zůstal jeden nikam nepasující šroubek.

Pitvy s předstihem najdete v časopisu Computer a v jeho iPad verzi

 

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (17) Další článek: Zveme vás na Microsoft Tech Days 2012!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,