Pouze dnes: Zoner Photo Studio 14 Pro ke stažení zdarma

Oblíbený český editor fotografií Zoner Photo Studio se aktuálně nabízí ve verzi 14. Výrobce program nabízí ke stažení v rámci 30denní zkušební verze, ovšem dnes můžete zdarma získat časově neomezenou verzi plné edice Pro, která nabízí všechny funkce programu včetně zpracování RAW či HDR, lokální úpravy maskováním či plnou kontrolu expozice a barev. Standardní cena elektronické verze je nyní 999 Kč, dnes ji ale stáhnete zdarma z webu Giveaway of the Day.

ZPS14.jpgZPS14 nahledy.jpg
Jednou z klíčových novinek Zoner Photo Studia 14 je integrace webové galerie Zonerama • program jinak slouží k archivaci, organizaci, prohlížení a editaci fotek

Giveaway of the Day je web, který každý den přichází s nabídkou nějakého běžně placeného softwaru zdarma. Dnes překvapil nasazením Zoner Photo Studia. Máte-li o program zájem, tak si pospěšte, nabídka opravdu trvá jen jediný den. A kromě toho, že software musíte dnes stáhnout, musíte jej také dnes nainstalovat.

Využitím nabídky Giveaway of the Day sice ušetříte tisíc korun, ale musíte se smířit i s jistými nevýhodami:

  • program musíte stáhnout a nainstalovat dnes
  • před instalací samotného programu provede stažený instalační balíček aktivaci, která následně umožní instalaci programu do daného časového limitu nabídky
  • software je v angličtině
  • k takto získanému programu není k dispozici technická podpora
  • program se nesmí používat pro komerční účely

Nabídka jistě souvisí s blížícím se uvedením nové verze 15. To proběhne příští týden, již jsme od Zoneru dostali pozvánku na tiskovou konferenci.

Podrobné informace o programu Zoner Photo Studio 14 najdete zde:

Časové omezení na den je vstaženo na americký čas, nabídka proto trvá ještě 22 hodin, tedy do devíti hodin ráno zítřejšího dne.

Diskuze (39) Další článek: Soud udělil pokutu 163 milionů dolarů za antivirus, který nic neuměl

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,