Pozvánka na MS Fest 2012

Microsoft Student Partners pořádají tradiční víkendovou konferenci MS Fest. Čekají na vás dva dny plné přednášek o vývoji aplikací a administraci. Akce se koná 1. a 2. prosince v prostorách Fakulty elektrotechnické v Praze v Dejvicích. Vstupné na konferenci je zdarma.

MS Fest je tradiční dvoudenní konference, která nabídne celou řadu zajímavých přednášek točících se okolo produktů společnosti Microsoft. Na sobotu 1. prosince jsou připraveny 4 hlavní proudy zaměřující se na vývoj pro Windows 8, obecné programování a IT Pro (správa serverů a podnikových řešení). Dozvíte se jak testovat software, plánovat si svůj čas, nebo jak efektivně vyvíjet v týmu. Projdete si kompletním vývojem aplikace pro Windows 8, od návrhu jejího designu až po publikaci na Store. Přednáška o .NET Micro Framework vám zase prozradí, jak si například vyrobit domácí osvětlení a ovládat ho přes Twitter.

V neděli 2. prosince na vás čeká celá řada dalších přednášek se zaměřením na programování  a doporučené postupy při vývoji. Dozvíte se, jaké jsou novinky ve Windows Phone 8. Na akci budou k odzkoušení nové telefony (například Nokia Lumia 820 a 920) a dotyková zařízení s Windows 8, na chodbách budou pro pobavení k dispozici Xboxy a Kinecty. V průběhu dne bude probíhat soutěž o drobné ceny. Stejně jako každý rok se i letos v sobotu večer bude konat afterparty, kde bude možné se pobavit s ostatními účastníky a přednášejícími.

MS Fest pořádají lidé z programu Microsoft Student Partners, kteří budou přednášet společně s členy programu MVP (Most Valuable Professional). Tešit se můžete i na přednášky od odborníků ze společností Avast, Skype nebo Fleveo.

Kde a kdy se akce koná?

1. a 2. prosince 2012, Technická 2, Praha (Fakulta eletrotechnická ČVUT v Dejvicích).

Aktuální informace

Aktuální oznámení najdete na webu ms-fest.cz a také na Twitteru a Facebooku. Při tweetování o konferenci používejte prosím hashtag #msfest.

- Tomáš Slavíček (MSP)

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Diskuze (6) Další článek: Tipy na nejlepší příslušenství k počítači [Vánoce 2012]

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,