Placení mobilem | Revolut | Fintech

Revolut spustil Apple Pay a vylepšil podporu Google Pay. Aktualizováno: už to jde i s Mastercard z ČR

Aktualizováno ve čtvrtek v 16.25: Do Apple Pay lze už přidat karty Revolut Mastercard i z České republiky. Právě jsme to vyzkoušeli s iPhonem i Apple Watch u karty, které se včera odmítla aktivovat.


Aktualizováno 18:17: Radost byla zřejmě předčasná, aktuálně již není možné nahrávat karty do Apple Pay a ty již registrované nelze přidat na další zařízení. Z Twitteru také zmizela informace o spuštění, zřejmě si tak budeme muset ještě chvíli počkat. Již přidané karty by měly zůstat funkční.


Revolut nedávno slíbil přidání podpory pro placení telefonem přes Apple Pay. To mělo přijít v červnu, nakonec jsme se ale dočkali již nyní. Podporovány jsou karty Visa, karty Mastercard postupně zapíná. Společně s tím je možné přidat karty Visa i do konkurenčního Google Pay.

Proces přidání nové karty do Apple Pay je stejný jako u ostatních, stačí navštívit nastavení služby. Karta je pak dostupná k placení jako každá jiná, stačí telefon či Apple Watch přiložit k terminálu. Přidat lze jakoukoliv kartu Visa, u Mastercard Revolut zapíná podporu postupně.

Společně s podporou Apple Pay Revolut konečně i zavádí Google Pay pro karty Visa. Tato služba byla doposud pouze pro Mastercard, nyní ji ale lze využívat s jakoukoliv kartou.

Přehled všech dostupných metod placení telefonem najdete v tomto článku:

Diskuze (26) Další článek: Waymo v Arizoně pokračuje v testování samořídících tahačů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,