Seznam.cz spustí od 12. ledna vlastní televizní vysílání, chce zaujmout hlavně zpravodajstvím

Společnost Seznam.cz sice už nějakou dobu vysílá své pořady v rámci HbbTV, tentokrát se ale pouští i do klasického televizního vysílání, které bude šířené v rámci multiplexu 3 Českých Radiokomunikací (terestriální vysílání), ale také pomocí satelitu a kabelových operátorů.

Seznam ale nebude pouštět pouze své stávající pořady ze Stream.cz nebo z webu Novinky.cz, ale ve velkém se pouští do skutečně zpravodajské a autorské televize, která bude mít řadu vlastních pořadů.

Prime Time bude u „Televize Seznam“ začínat v 18:00 a bude končit ve 22:00. Živé vysílání začne v sedm hodin ráno a přes den se pak budou střídat různé pořady i ze záznamu, dle konkrétních situací. Oproti klasické televize tak bude více flexibilní a různorodá, pevně stanovený rozvrh bude pouze v rámci tří hlavních zpráv během dne a večerního rozvrhu.

Televize Seznam bude dostupná na 100 % území České republiky a stejně jako v případě internetových projektů i v tomto případě bude hlavní příjem generován pomocí reklamy. V současnosti tvoří celý tým kolem televize asi 80 lidí.

Váš názor Další článek: V Praze je největší soukromá sbírka počítačů Applu. Můžete si ji prohlédnout v prohlížeči

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,