Slidenjoy: vysouvací dvojice monitorů pro notebooky

Pokud pro efektivní práci potřebujete minimálně dva a v nejlepším případě alespoň tři monitory, na Kickstarteru se objevila kampaň na multimonitorový systém, který je určen pro notebooky.

Slidenjoy je systém monitorů, který se připevní přímo na zadní stranu displeje vašeho notebooku, přičemž se počítá s verzemi pro třináctipalcové, patnáctipalcové i sedmnáctipalcové notebooky.

e94fc26f20c95ac4a7513d84e1f21e2d_original.gif
Co takhle tři monitory i na cestách?

Velmi tenká konstrukce ukrývá jeden nebo dva monitory, které lze rychle a snadno vysunout do stran a získat tak luxusní pracovní prostor takřka kdekoli. Konstrukce umožňuje i otočení monitorů tak, že lze například prezentovat naproti sedícímu uživateli nebo několika lidem okolo (trojúhelník)).

78167ec4dd828feee609ae5f51c3925e_original.gif
Ukázka vysouvací konstrukce

Monitory jsou založené na technologii IPS a mají rozlišení Full HD, takže můžete spolu s  hlavním displejem notebooku získat opravdu hodně pracovní plochy. Systém se připojuje k notebooku pouze pomocí jednoho USB 3.0 nebo dvou USB 2.0. Přes USB se tak přenáší obraz i napájení.

slidenjoydzdz_w_450.png

Tvůrci počítají s různými barvami i prémiovými materiály, které zahrnují dřevo nebo hliník. Cena za nejlevnější dvoumonitorovou verzi Slidenjoy je 349 Eur, tedy přibližně 10 500 Kč s DPH. Cíl kampaně už se podařilo dosáhnout, první objednávky by měly být vyřízené na konci tohoto roku.

Diskuze (22) Další článek: Microsoft začal prodávat bezdrátovou miniaturní skládací klávesnici

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,