Časopis Computer | Příslušenství | Týden mobilně

Srovnávací test 20 powerbank. Které funkce potřebujete, které můžete s klidem vynechat

Powerbanka je dnes naprostý konzum a na trhu najdete zcela nepřehledná kvanta nejrůznějších značek, kapacit, standardů a nestandardů. I když v principu všechny dělají to samé, některé to prostě dělají lépe, mají více funkcí, podporují více standardů a za své peníze dostanete více než jinde. Jak se v takovém technologickém guláši vyznat?

V prosincovém čísle časopisu Computer srovnáváme 20 powerbank. Výběrová kritéria jsou jednoduchá: kapacita 10 000 mAh, konektor USB-C na vstupu a také jsme vynechali vychytávky jako integrovaný solární panel nebo bezdrátové nabíjení Qi. Efektivita takových prvků je přinejmenším diskutabilní a powerbanku jen zvětšuje a prodražuje.

getfile.aspx.jpggetfile.aspx3.jpg
Výsledky srovnávacího testu vám ještě dnes neprozradíme, ale už teď si je můžete přečíst v prosincovém Computeru, který je právě na stáncích.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

2403_lezi.png

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (17) Další článek: Nepoučitelní uživatelé opakovaně používají stejné přihlašovací údaje, varuje Microsoft

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,