5G | Bulvár a vtípky | Podvod

Technici rozebrali drahé zařízení do USB, které vás má ochránit před 5G. Uvnitř nic proti 5G nebylo

Nejnovější konspirační teorie se ve velkém zaměřuje na 5G sítě a jejich škodlivost. Ihned se tak našli lidé, které využívají neznalosti a chtějí na této vlně pořádně zbohatnout. Na internetu se totiž začala prodávat různá „speciální“ zařízení, která vás mají před 5G signálem chránit.

Ceny za tato zařízení jsou poměrné vysoké, sahají přes stovky dolarů klidně i na hodnoty kolem jednoho tisíce dolarů. Na jedné takové stránce lze pořídit „5GBioShield“ za 283 liber, případně i výhodné balení tří za 795 liber.

Opravdu zajímavý je pak popis zařízení – jde prý o „proprietární holografickou nanovrstvou technologii, která využívá kvantověholografickou ochrannou technologii“. Díky tomu budete ochránění a stejně tak celá vaše rodina. Navíc prý zajistí „rovnováhu v úrovni atomů a buněk a znovu vyrovná efekt mezi ionizujícím a bezpečným zářením.“ Samotné napájení přes USB pak zajišťuje dosahuje tohoto ozdravného pole až do vzdálenosti 20 metrů.

A co se ve skutečnosti ukrývá uvnitř zařízení, které na první pohled vypadá jako obyčejný flash disk? Ano, obyčejný flash disk a to dokonce velmi starý a levný, který má kapacitu pouze 128 MB, jehož cena je tak maximálně v řádu desetikorun.

Když měli prodejci reagovat na zjištěné důkazy a zmíněné technologie, odmítli popsat podrobnosti, protože se v rámci nákladného výzkumu prý jedná o příliš tajné informace a intelektuální vlastnictví.

5G

5G je označení pro pátou generaci mobilních sítí. Navazuje na sítě čtvrté generace označované 4G, které překonává zejména co se týče zvýšení přenosové rychlosti, snížení odezvy a zvýšení počtu obsluhovaných zařízení. Přečtěte si podrobný článek o 5G

Mohlo by vás také zajímat: Wi-Fi, připojení k inernetu, IoT

Diskuze (34) Další článek: Největší letadlo na baterky absolvovalo první let. Ve vzduchu vydrželo rekordních 28 minut

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,