Vyzvednisi.cz chce dostat malé krámky na web. Objednáte chleba, zákusek i vysavač

Karanténa v Česku pokračuje už druhý týden a jen tak neskončí, byť se výhledově počítá s chytrou formou individuálního hledání rizikových osob. Musí se s tím vypořádat především malí prodejci, kteří mnohdy ze dne na den přišli o veškeré příjmy.

Zatímco někteří mají své vlastní e-shopy, anebo je do své sítě zvou velká online tržiště, u malého lokálního krámku s čerstvým chlebem a domácími zákusky jsou podobné nápady mnohdy naprosté sci-fi. Přesně na ně cílí další web, který reaguje na aktuální pandemii.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Vyzvednisi.cz je další pokus, jak dostat co nejrychleji malé kamenné krámky alespoň částečně na web a zabránit jejich krachu

Jmenuje se Vyzvednisi.cz a stojí za ním vývojáři z Dotykačky. Princip je vlastně docela jednoduchý. Majitelů krámku skrze web/mobilní aplikaci nabídne své zboží, no a my, zákazníci, si jej zarezervujeme a vyzvedneme, nebo si jej necháme dovézt, pokud bude k dispozici rozvoz.

To je celé a právě díky naprosté jednoduchosti autoři doufají, že se webová aplikace rozšíří zejména na maloměstech, kde není pokrytí nejrůznějšími potravinovými rozvážkami tak vysoké jako v Praze, Brně a dalších krajských sídlech.

Klepněte pro větší obrázek
Vyzvednisi.cz se postupně plní obchodníky

Vyzvednisi.cz je naprostá novinka, čili se nabídkami teprve plní, když se ale podíváte na mapu zaregistrovaných podniků v síti, už pokrývají většinu republiky.

Diskuze (4) Další článek: Google vyvinul neuronovou síť, která mu pomáhá navrhovat procesory pro A.I.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,