Google | Gmail

Zůstáváte u starého Gmailu? Máte smůlu, Google vás za chvíli převede

Nový vzhled Gmailu byl představen teprve nedávno a prozatím je přechod dobrovolný, Google ale nyní zveřejnil časový plán, kdy všechny uživatele převede automaticky. Pokud jste tak doposud z nějakého důvodu nepřešli, zbývají vám poslední měsíce se starým vzhledem.

Komunikátory Googlu: Který přežije a který se změní?

První vlna přechodu začne v červenci a týká se v prvé řadě firemních účtů v rámci G Suite (podobná oznámení se ale většinou vztahují i na uživatele osobních účtů). Jejich administrátoři pak mají na výběr, zda převedou uživatele již nyní, či počkají, až to udělá Google. V prvním případě je možné se ze schránky přepnout na původní podobu, tato možnost ale zmizí v říjnu tohoto roku. OD této doby již budou všichni uživatelé převedeni na novou verzi.

Ta přináší krom pozměněného designu i řadu nových funkcí, jako je možnost odkládání e-mailu na později, označování osob v textu, chytré upomínky a možnost si v bočním panelu zobrazit úkoly a události z Kalendáře či poznámky z Keepu a dalších služeb. Nově je také možné službu používat offline bez nutnosti stahování speciálního doplňku do prohlížeče.

Diskuze (19) Další článek: Problém zvaný Tesla Model 3 pokračuje. Už 23 % zákazníků zrušilo rezervaci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,