Kerio vyhlásilo nejlepší prodejce roku 2010 v České republice a na Slovensku

Společnost Kerio Technologies, s.r.o, přední poskytovatel světově uznávaných řešení pro komunikaci a síťovou bezpečnost, již tradičně vyhlásila z řad svých certifikovaných partnerů nejlepší prodejce roku 2010. Ocenění byla udělena resellerům z České republiky a Slovenska, a to ve dvou kategoriích – The Best Kerio Reseller 2010 a Skokan roku 2010. První titul náleží společnostem s největším obratem, druhá kategorie oslavuje prodejce s největším percentuálním nárůstem v tržbách za období posledních 12 měsíců.

V kategorii The Best Kerio Reseller v České republice zvítězily společnosti - AutoCont CZ a.s., regionální centrum Praha, Cheops s.r.o. a COMES spol. s r.o. Firma HCV Group s.r.o. byla jmenována Skokanem roku 2010. Na Slovensku se titulem nejlepšího prodejce roku mohou pochlubit společnosti versity, a.s., BRATISLAVA, Dewel s.r.o. a ITC systems, s.r.o. Skokanem roku 2010 na Slovensku je firma JKC, s.r.o.

„Je to již tradice, na kterou se naši prodejci těší. Udělování titulu The Best Kerio Reseller je vyjádřením díků za skvělou práci a loajalitu, kterou naši partneři Keriu projevují,“ řekl Jozef Belvončík, senior vice president pro střední a východní Evropu a výkonný ředitel společnosti Kerio Technologies, s.r.o. „Síť obchodních partnerů spolu s našimi produkty jsou naším největším bohatstvím. Maximální péče o ně je naší nejvyšší prioritou.“

„Kerio Control a Kerio Connect doporučujeme a prodáváme velmi rádi, protože zákazníkům přináší perfektní funkčnost za dobrou cenu. Pro nás, pro IT správce, je důležitá přehledná konfigurace a snadná správa. Opravdu nadstandardní je pak technická podpora od výrobce, konzultanti Kerio nám již pomohli vyřešit mnoho složitých případů," vysvětluje důvody úspěchu Jaroslav Hobza, obchodní ředitel společnosti Cheops s.r.o., která patří mezi Kerio Preferred Partnery. „Díky skvělým vlastnostem a profesionální podpoře se produkty Kerio dobře prodávají, a proto jsme v roce 2010 mohli dosáhnout nárůstu obratu a získat titul „Nejlepší prodejce Kerio 2010“."

„"Veríme v Kerio" - prax ukázala, že Kerio prinieslo a stále prináša inovatívne riešenia za výhodnú cenu,“ říká Ing.Vladimír Kuttner, majitel společnosti JKC,s.r.o., jenž se pro rok 2010 stala Skokanem roku. „Už 6 rokov dáva táto spolupráca našej firme rozrastajúci sa rad spokojných a verných zákazníkov.“

Obchodní kanál v České republice a na Slovensku patří k nejvyspělejším v rámci celosvětové partnerské sítě Kerio. V České republice má společnost Kerio Technologies 69 certifikovaných partnerů a na Slovensku 31 certifikovaných partnerů.

Další článek: Nejlepší program pro snímání obrazovky

Témata článku: , , , ,